Mats Rånlund Stalltips

Mats Rånlund Stalltips

Om bloggen

Här presenterar vi information om våra hästar samt travtips.

Mats stjärnor

Mats stjärnorSkapad av Ingwar Håkansson sön, mars 14, 2010 12:07:12

Henri Limit

Var den första stjärnan, lade grunden till Mats bana som tränare. Vann 42 lopp i Mats regi.


Alvino

Vann 35 lopp under sin karriär, bland annat Aftonbladets Guldtäcke på Solvalla.


Formosa Kloster

Kom från Halland upp till Boden som 2-åring. Hade stor kapacitet men ett oerhört svårt humör vilket resulterade i många söndersparkade vagnar. Vann många rikstotolopp och satte svenskt rekord


Alex Pride

Köptes som ettåring och blev formad enligt unghästkonceptet till seger i sprintermästaren. Hörde till absoluta kulltoppen när han tragiskt dog efter sprintermästarsegern.


Lord Quick

Kom i träning hösten som 3-åring med skadeproblem. Ridtränades igång, debuterade med seger som 4-åring och vann gulddivision i december samma år. Utvecklades till en av de bästa hästarna i landet med bland annat start i Elitloppet och "State of Liberty Trot" i USA.


Lizzie Lee Brook

Köptes i USA som 3-åring. Vann bla Stosprintern i Halmstad, Drammen Grand Prix, Vermos Guldsko. Satte världsrekord 1989 på 1.14,1 (2180) i KGB-priset på Jägersro, ett rekord som fortfarande står sig.


Rockoletta

Tjänade över 1 miljon i Rånlunds träning, rankades 1991 som etta bland äldre ston (Trav och Galoppronden). Mamma till Holm Nicke som tjänade 600 000 i Rånlunds regi.


Good As Gold

Köptes som 1-åring. Tillhörde kulltoppen varje år som unghäst. Deltog i Uppfödningslöpning, Svenskt Travkriterium och vann Svenskt Travderby. Utsågs till årets 4-åring i Sverige 1995. Utvecklades till eliten i landet som äldre häst med bla elitloppsdeltagande och 8 Gulddivisionsegrar. Krönte karriären som 10-åring med seger i Gulddivisionsfinal på Solvalla 2001.


Evergreen D.K.

Satte danskt rekord för 4-åriga hingstar och valacker med 1.14,3 1660m volt, i sin sextonde start i karriären. Även tvåa i danska Sprintemästaren. Såld till Holland sommaren 2003.
  • Kommentarer(0)//www.matsranlund.com/#post123